İçeriğe geç

18 Aralık Master Şef E Kim Veda Etti

Dün akşam MasterChef’e kim veda etti?

Zeynep ve Muratcan finale kalan isimler oldu. MasterChef Türkiye’ye veda eden yarışmacı ise Zeynep oldu.

MasterChef’te 26 Aralık’ta kim elendi?

Hasan 43 puanla geceyi birinci tamamlayarak en iyi rekoru kırdı. Burcu 32 puanla ikinci oldu. Mert ise 30 puanla yarışmaya veda eden isim oldu.

MasterChef 17 Aralık’ta kim elendi?

Şeflerin reytinglerine göre Batuhan 37.5 puan, Barbaros ise 35 puan aldı. Akşamın finalinde ise Esra 36 puan, Dilara ise 31.5 puan aldı. Bu sonuçla Dilara, MasterChef All Star’dan elenen yarışmacı oldu.

MasterChef All Star’da kim elendi?

Bu sonuçla MasterChef All Star’da akşamın galibi Sergen oldu. 34.5 puan alan Batuhan ise MasterChef All Star’dan elendi.

Mastır şefte kim elendi 6 Ocak 2024?

Masterchef finalinin ismi 6 Ocak bölümünün ardından açıklandı. Finale kalan isimler Esra ve Tahsin oldu. MASTERCHEF’TEN 6 OCAK’TA KİM ELENDİ? Masterchef’ten 6 Ocak’ta elenen isim HASAN oldu.

MasterChef 2024 8 Eylül kim elendi?

Günün sonunda şeflerin aldığı reytingler ve oynanan oyunlar sonucunda Zeynep’in adı MasterChef’ten kaldırıldı. Zeynep’in MasterChef macerası sona erdi.

Sergen elendi mi?

Tolga ve Sergen stüdyodan ayrıldı | MasterChef Türkiye All Star 166.

18 Aralık’ta MasterChef’te kim elendi?

MasterChef Türkiye’de 18 Aralık 2022 Pazar günü yaşananlar! MASTERCHEF’TE DÜN GECE KİM KAZANDI, KİM ELENDİ? Elenen isim belli oldu. MasterChef Türkiye yarışmasına bu akşam veda eden isim Yağız Özçelik oldu.

MasterChef Eren elendi mi?

MasterChef’e veda eden isim “Eren” oldu!31 Aralık 2023

Allstar’ı kim elendi?

Survivor All Star 2024’e veda eden isim Yaman oldu.

30 Aralık MasterChef’te kim elendi?

30 ARALIK MasterChef All Star yarışmasında son beş; Barbaros, Sergen, Esra, Hasan ve Tahsin kaldı. Veda eden son isimler ise Kıvanç ve Eren oldu.

MasterChef şampiyonu kim oldu 2024?

Son bölümün sonunda tansiyon yükselirken, Mehmet Yalçınkaya kazananı açıkladı; Yalçınkaya Master; “Esra 2024’ün All Star’ı” diyerek duyurdu. Jüri tarafından 69.5 puanla kazanan ilan edilen Esra, duygularını dile getirerek kendisine destek olan arkadaşlarına teşekkür etti.

Hasan elendi mi?

MasterChef Türkiye finaline bir adım kala Hasan elendi. Hasan’ın tatlısında streç film bulundu. FİNALE KATILACAK İSİMLER AÇIKLANACAK Finale az kala hayallerine veda eden Hasan’ın elenmesinin ardından MasterChef Türkiye All Star finaline Esra ve Tahsin kaldı.

MasterChef kim elendi 12 Eylül 2024?

MASTERCHEF’TEN KİM ELENDİ? (MasterChef’ten elenen son isim Zeynep’ti.

MasterChef’te kim elendi bu hafta?

MasterChef yarışmasından bu hafta elenen isim Zeynep oldu.

MasterChef Zeynep kimdir 2024?

Sena Zeynep Gültepe 27 yaşında. Yedi yıl öncesine dayanan aşçılık kariyeri olan Zeynep, gastronomi mezunu. Fransa ve Amerika’daki stajlarını tamamladıktan sonra Türkiye’de çalışmaya başlayan Zeynep, bir yıldır fırında çalışıyor. Ayrıca bir kafede workshop düzenleyerek deneyimlerini ve tecrübelerini paylaşıyor.

MasterChef’te kim elendi 25 Ağustos?

Peki MasterChef’ten kim elendi? Bu haftaki eleme potasında Ezgi, Alper, Ayşe, Çağlar, Zübeyde, Nevzat ve Ümmühan yer aldı. Zorlu eleme gecesinin sonunda şeflerin değerlendirmesine göre MasterChef’e veda eden isim Ümmühan oldu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir