İçeriğe geç

Istanbul Beşiktaş Pazarı Hangi Gün

İstanbul Sosyete Pazarı hangi gün?

Yeşilköy Sosyete Pazarı olarak da bilinen pazar, İstanbul’un en popüler ve renkli semt pazarlarından biridir. Genellikle Çarşamba günleri kurulan bu pazar, özellikle giyim, aksesuar, ayakkabı ve ev eşyaları olmak üzere şık ve kaliteli ürünleriyle ünlüdür.

Beşiktaş pazarı nerede kuruluyor?

Beşiktaş Cumartesi Pazarı, Beşiktaş Evlendirme Dairesi’nin karşısındaki iki katlı, yarı kapalı bir alanda kuruluyor.

İstanbul’da çarşamba günü nerede pazar var?

Çarşambaları kurulan mahalle pazarları. Pazar bölgesi. Pazar adı

Perşembe günü İstanbul’da hangi pazarlar var?

Perşembe günü mahalle pazarları kuruldu. Pazar bölgesi. Pazarın adı: BEYOĞLUPİYALE PAŞA PAZARI

İstanbul’un en büyük pazarı hangisi?

İstanbul’un en büyük pazarı olan Fatih Çarşamba Pazarı, 7 ana cadde ve 17 sokağa yayılmıştır. Bu caddelerden üçü ve 11 caddenin tamamı pazara ayrılmıştır. 1297 zanaatkar 4.000 adet 811 adet teşhir panosu yerleştirmiştir.

Ortaköy pazarı hangi gün kuruluyor?

Perşembe günleri kurulan Ortaköy Semt Pazarı ile cumartesi günleri kurulan Beşiktaş Ulus Üretici ve Kooperatif Pazarı’na ücretsiz turlar düzenlenecek. *** Beşiktaş Ulus Üretici ve Kooperatif Pazarı, İBB iş birliğiyle açılacak.

Bugün Beşiktaş pazarı var mı?

8 – Beşiktaş Pazarı / Cumartesi İstanbul’un en ünlü pazarlarından biri olan ve cumartesileri kurulan Beşiktaş Pazarı, yarı kapalı, 2 kattan oluşuyor ve birinci katta meyve ve sebze satılıyor. İkinci kat ise ev eşyaları ve giyim ürünlerinin satıldığı sosyete pazarı olarak hizmet veriyor.

Cuma günü İstanbul’da nerede pazar var?

Freitags eingerichtete NachbarschaftsmärkteMarktbezirkMarktnameBÜYÜKÇEKMECEKUMBURGAZ FREITAGSBEZIRK MARKETESENLERTUNAESENLERFATİH MAHALLESİESENYURTTALATPAŞA GESCHLOSSENER MARKT62 weitere Linien

Bakırköy Sosyete Pazarı hangi gün?

İNDİRİM AVCILARI | Bakırköy Sosyete Pazarı, Perşembe, Cumartesi ve Pazar günleri Bakırköy Adliyesi önünde gerçekleşiyor💥 Hikayeler ve Öne Çıkanlar bölümünde daha fazlası🤗…25 Mayıs 2024

Kadıköy pazarı hangi gün?

Kadıköy Salı Pazarı, her kesimden insanın on binlerce ürüne ulaşabileceği bir alışveriş yeridir. Haftanın Salı ve Cuma günleri kurulan Salı Pazarı, iki farklı günde farklı müşterilere hitap etmektedir.

Esenler pazarı hangi gün?

Kent Pazarları İyileştirme Projesi kapsamında, olumsuz şartlar altında faaliyet gösteren pazar ve salı günleri kurulan semt pazarları, güvenli ve çağdaş standartlara göre yapılandırılan cuma pazarı alanına taşınarak vatandaşlara daha sağlıklı ve güvenli bir ortamda hizmet vermeye başladı.

Üsküdar pazarı hangi gün?

Semt PazarlarıPAZAR ADIGÜNÜMAHALLEÜSKÜDARCumaYavuztürkBahçelievlerCumaGüzeltepeMerkez CumaCumaAhmediyeÜnalanCumartesiÜnalan42 satır daha

Sosyete Pazarı İstanbul hangi gün?

Bakırköy’de sosyete pazarı cumartesi, pazar ve perşembe günleri kuruluyor.

Nişantaşı pazarı hangi günler açık?

Nişantaşı Pazarı, Ankara’nın 3 farklı semtinde giyimden aksesuara, ev tekstilinden doğal ürünlere kadar tüm ihtiyaçlarınızı karşılamak için özel günlerinizde kapılarını sizlere açıyor. 👉Çankaya şubemiz. Sadece Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri açıktır.

Fatih pazarı hangi gün?

🌼 Her Çarşamba Fatih Camii’nin ara sokaklarında gerçekleşmektedir.

Bakırköy pazarı hangi gün 2024?

Bakırköy Sosyete Pazarı (Tek Parça) Perşembe, 11 Temmuz 2024 İSTANBUL #Pazar #Alışveriş #Vlog #Trend – YouTube.

Bakırköy Sosyete Pazarı hangi güne alındı?

Alışveriş ve İndirim | Bakırköy Sosyete Pazarı, Bakırköy Metro ve Metrobüs Durağı’na 5 dakika mesafede, cumartesi, pazar ve perşembe günleri kurulmaktadır.

İstanbul Maltepe Sosyete Pazarı hangi günler açık?

Real İstanbul Sosyete Pazarı, her ihtiyaca cevap veren geniş ürün yelpazesiyle Ankara’nın bir numaralı pazarıdır. İndirimlerin ve keyifli alışverişin adresi 🎉 Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri açığız!

Nişantaşı Sosyete Pazarı hangi günler açık?

Sadece Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri açıktır. 👉Nişantaşı Pazarı yakınında duran otobüs hatları: 114, 134, 193, 411-7, 419-5.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir